דת הפונדקאית/תהליך

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

29/12/2012 | 19:16 | מאת: סיגל

שלום 1. אם הפונדקאית כותבת שהיא לא יהודיה (רק מהצד של האבא) וני רוצה שהיא תהיה הפונדקאית שלי (עם ביציות שלי) זה מותר? או שהוועדה/אתם כסוכנות מאשרים רק פונדקאית יהודיה? 2. אם אני מוצאת פונדקאית האם אני יכולה לבוא איתה אליכם למשרד ולהמשיך/להתחיל עימכן את התהליך (בתשלום כמובן)? תודה

רק הוועדה מאשרת או לא מאשרת פונדקאיות. ע"פ החוק בארץ פונדקאית לזוג יהודים חייבת להיות יהודיה ולכן הוועדה לא תאשר אותה. תחפשו פונדקאית יהודייה. כל ליווי שתרצו מאיתנו תפנו אלינו ונראה אם נוכל לעזור. בהצלחה.

מנהלי פורום פונדקאות בישראל