שאיבת ביציות ורמת E2 נמוכה

דיון מתוך פורום  פונדקאות בישראל

14/12/2012 | 09:56 | מאת: איתי

ביצענו היום שאיבת ביציות בהודו בהליך פונדקאות. נאמר לנו כי שאבו 25 ביציות, מתוכן 17 ביציות ברמה גבוהה (אם אני לא טועה MV2... לא בטוח שזו המונח). כעת מבצעים את ההפריה החוץ גופית ונדע מחר כמה ביציות הופרו כיאות. העניין הוא כזה: אתמול דווחנו שרמת ה-E2 נמוכה ועומדת על 900 בלבד. הכינו אותנו שכנראה שלא יישאב מספר גדול של ביציות. זאת על אף שבסקירה ראו למעלה מ-20 זקיקים. השאלה היא כזו: איך יתכן שרמת E2 הייתה כה נמוכה ושאבו מספר יפה של ביציות טובות? האם הייתה טעות בספירה? האם יתכן מצב כזה בו הספירה של ה E 2 נמוכה ועדיין יישאב מספר גדול של ביציות? בנוסף ונורא חשוב לי לדעת: האם ה-E2 הוא מדד שנגרר להמך התהליך, היינו האם ברגע שצלחנו את השלב הנוכחי המדד הזה מאחורינו, או שהוא ישפיע גם על כמות ההפריות, העוברים ועל הסיכוי שישתרש היריון תקין שלא ייפול בהמשך? אנא תשובה ותמיכה, תודה רבה

14/12/2012 | 12:17 | מאת: תגובה

אני מציעה לך לשאול בפורומים בהם תוכל לקבל תשובה מרופאי נשים, בפורום כאן יש רק עורכות דין ולא נראה לי מתאים .. נסה בפורומים אלו למשל: פונדקאות http://www.doctors.co.il/forum-1723 פריון האישה והפרייה חוץ גופית פוריות גינקולוגיה ופריון בהצלחה

מנהלי פורום פונדקאות בישראל