כיצד ניתן ליצור קשר מיידי עמ"נ להתייעץ עמכם?

דיון מתוך פורום  לידת עכוז

07/06/2012 | 16:14 | מאת: אושרת

בס"ד שוב שלום וצהריים טובים. כיצד ניתן ליצור קשר מיידי בכדי לקבל ייעוץ בנוגע ללידת עכוז / להיפוך - כבר קרובים מאוד לשבוע 39 וחוששים שהלידה תגיע לפני שנדע כיצד מתמודדים..(ד"א - מדובר בלידה ראשונה העובר היה לפני כשבועיים בהערכת משקל של 2,900) איננו מכירים את בית החולים ו את הפרוצדורה של יצירת הקשר עמך - ומעוניינים בבקשה לשמוע את חוות דעתך המיידית בנושא. תודה על כל הייעוץ.

ניתן לקבוע תור למרפאתי בביקור חולים החל מיום א' הקרוב. מרכז זימון תורים: 02-6464444.

מנהל פורום לידת עכוז