האם דולה יכולה להצטרף ללידת עכוז בזמן הלידה עצמה -

דיון מתוך פורום  לידת עכוז

07/06/2012 | 09:44 | מאת: אושרת

שלום וברכה ד"ר, רציתי לדעת בבקשה האם תומכת לידה יכולה להצטרף ללידת עכוז 1.בזמן הצירים 2.בזמן שהיולדת מועברת לחדר ניתוח -להמשך השלב השני של יציאת התינוק? בנוסף - האם אתה ממליץ לבצע היפוך בשבוע 38 וחצי או שזה כבר שבוע גדול מידי? תודה רבה על הפורום הנפלא והידע המחכים שמוענק בו!

שלום, ניתן לבצע או לנסות לבצע היפוך בכל שבוע החל משבוע 36. כמובן שככל שהעובר גדל ושכמות המים יורדת, סיכויי ההצלחה יורדים בהתאמה לכן ההמלצה היא לבצע את ההיפוך בשבוע 37 בד"כ. יש מקרים בהם מעוניינים לבצע היפוך וזירוז מיידי, אז ההמלצה היא להמתין לשבוע 38. בביקור חולים תומכת או בן משפחה יכול ללוות את היולדת בכל שלב עד העברתה לחדר ניתוח ללידה עצמה. בחדר ניתוח לפעמים מאפשרים גם כן כניסה של מלווה אחד בהתאם לנסיבות. בהצלחה.

07/06/2012 | 14:47 | מאת: אושרת

מנהל פורום לידת עכוז