היפוך עובר חיצוני - מתי?

דיון מתוך פורום  לידת עכוז

24/09/2015 | 16:39 | מאת: אמא לעתיד

שלום, אני בשבוע 35+5 עם שליה קדמית ועובר במצג עכוז שהיה ככה מהבדיקה הראשונה. אומנם אני מנסה שיטות "טבעיות" להיפוך אך מבחינת מועדים לביצוע היפוך חיצוני (והבנתי שכדאי לשריין מבעוד מועד), יש תור זמין בשבוע 36+6, ב-38+0 או ב-38+3. מתי עדיף לבצעו? להבנתי יש פערים מבחינת הצלחת הטיפול... אשמח לייעוץ. תודה רבה וחג שמח! אמא לעתיד

כל המועדים האלה סבירים. יש מקומות שלא יסכימו לנסות היפוך לפני 37 שבועות מלאים. במקרה זה הייתי בוחר בשבוע 38+0. בהצלחה.

24/09/2015 | 20:55 | מאת: אמא לעתיד

מנהל פורום לידת עכוז