קשירת עורקי הרחם

דיון מתוך פורום  לידת עכוז

05/07/2014 | 02:29 | מאת: טלי

שלום רב ב 2011 עברתי לידה עם ירידת מים שבוע 39 מייד הומלץ על זירוז מסוג פיטוציןשניתן 27 שעות ,לאחר חוסר התקדמות בלידה (2 סנטימטר פתיחה ) הגעתי לקיסרי , בניתוח הייתה אטוניה של הרחם ניתנו תרופות ציטוטק מטרגין , עיסוי הרמת רגליים ועוד . ניתנו מוצרי דם ו2 וחצי ליטר דם , אחר כך 3 ימים טיפול נמרץ , כעת הריון שני , האם לדעתך יש צורך במעקב הריון בסיכון? מה הסכנות לאחר ניתוח כזה ? , כמו כן כדי להימנע מכריתת רחם בוצע קשירת עורקים דו צדדית ( לא שלייקס ).

11/08/2015 | 22:45 | מאת: הדס

אשמח לדעת מה זה. עשו לי את זה היום לאחר דימום מסיבי בלידת תאומים. כרגע מתאוששת.

מנהל פורום לידת עכוז