לידת עכוז איפה ניתן לבצע

דיון מתוך פורום  לידת עכוז

13/08/2023 | 13:59 | מאת: רחל

בהריון חמישי שבוע 34. מצג עכוז. בהריון ראשון ילדתי לידת עכוז בביקור חולים. עכשיו הבנתי שנסגר. איפה עוד ניתן ללדת לידת עכוז (האם יש גם בתי חולים בצפון?) והאם צריך לעשות הכנות מראש?

שלום, קודם כל העובר עוד יכול להתהפך מעצמו, שנית אם הוא לא יעשה זאת עד שבוע 37, כדאי לנסות היפוך. אין מקום שמיילד עכוזים בשגרה כמו שהיה בביקור חולים אך אני ממשיך ליילד בשערי צדק. יש עוד מספר רופאים שמיילדים בבתי חולים שונים בארץ אבל זה כבר עניין של מזל ואני לא יכול להמליץ על בית חולים מסוים. בהצלחה

מנהל פורום לידת עכוז