לידת עכוז לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  לידת עכוז

24/05/2022 | 06:27 | מאת: רחל

שלום דוקטור, בהמשך לשאלה מטה... קודם כל, תודה על התשובה. הרחם במבנה תקין. אני אקבע תור להיפוך. רציתי לשאול גם: 1. אמי ילדה בלידת עכוז תינוק במשקל מעל 4 ק"ג... האם דברים היו שונים אז? 2. הלידות שלי היו ארוכות - שלב הצירים היה יותר מ- 24 שעות בחדר לידה, שלב הלחיצות סביר (עד 30 דקות). אין סיבה ברורה לזה. האם זה יכול לגרום לבעייה בלידת עכוז? תודה על המענה

1. הנהלים לא השתנו לפחות 30 שנה (מאז אני בתחום). יתכן והערכת המשקל היתה נמוכה ממה שאמך ילדה בפועל. 2. לא אמורה להיות בעיה.

מנהל פורום לידת עכוז