לידת עכוז לוקחת אספירין בגלל רעלת הריון בהריון קודם

דיון מתוך פורום  לידת עכוז

15/05/2022 | 11:54 | מאת: יעל

היי כרגע שבוע 35 עם עוברית עכוז. הערכת משקל בשבוע 33 1900. כל ילדיי הם iugr בהריון הנוכחי לוקחת אספירין במינון של 75 ליום. כנראה שבגלל זה העובר קצת יותר גדול משאר ההריונות. בלידה הקודמת הרביעית היתה לי רעלת הריון ויילדו אותי בשבוע 35. ילדתי בביקור חולים את הילדה השלישית שלי בלידת עכוז במשקל 1750 בשבוע 35+6. הפעם מתלבטת כי העובר גם כן עכוז אך אני עם מדלל דם כדי למנוע רעלת והבנתי שאפידורל ואספירין לא הולך ביחד. אשמח לחוות דעתך. 2 הלידות האחרונות שלי היו בשבוע 35 לכן רציתי גם לדעת מתי כדאי לעשות היפוך

שלום יעל, המקרה שלך מורכב מדי כדי לדון בו לעומק דרך הפורום. באופן כללי אנחנו לא עושים היפוכים לפני שבוע 37 גם כאשר יש סיכוי ללידה מוקדמת יותר. בכל מקרה את מועמדת מצוינת ללידת עכוז במידה ולא תצליחי להגיע להיפוך לפני הלידה.

15/05/2022 | 12:49 | מאת: יעל

איך אפשר להתייעץ לגבי המקרה שלי? תודה רבה על התגובה המהירה.

מנהל פורום לידת עכוז