בדיקת הריון ביתית 20 יום לאחר המגע - האם אמין?

דיון מתוך פורום  לידת עכוז

01/03/2022 | 21:26 | מאת: מושיקו

3 שבועות לאחר מגע לא מוגן, 4 בדיקות ביתיות שונות שביצעתי על דגימת שתן בכוס מאמצע היום יצאו שליליות. מה הסיכוי שזה מוקדם מדי והבדיקות טעו? לא ניתן לעשות בדיקה נוספת ולא ידוע אם היה מחזור או מתי אמורה לקבל מחזור, הבחורה לא אמינה ולא מתקשרת. תודה על העזרה.

שלום מושיקו, כפי ששמת לב בוודאי, פורום זה מוקדש לכל מה שקשור למצג עכוז (היפוכים ולידות). במידה והנך מעוניין בהתייעצות פרטית בנושא אחר, אתה מוזמן להתקשר לטלפון 072-3228192. בהצלחה.

מנהל פורום לידת עכוז