Pseudotumor Cerebri והיריון

דיון מתוך פורום  לידת עכוז

07/11/2021 | 19:58 | מאת: אורה

שלום דוקטור לפני שלוש חודשים קיבלתי אבחנה של Pseudotumor Cerebri והתחלתי טיפול באורומוקס .עכשיו מתברר שאני בשבוע עשירי להריון .האם ההיריון יכול להחמיר את הPseudotumor Cerebri ? האם יש המלצה לעשות הפלה כדי שלא להחמיר את המחלה ? תודה רבה

שלום אורה, כפי שבטח שמת לב, הפורום מיועד לכל מה שקשור למצג עכוז (היפוך, לידת עכוז) ולא ליעוץ כללי לגבי הריון בסיכון. אשמח ליעץ לך בביקור מסודר. ניתן לפנות למשרדי 072-3228192. בהצלחה !!!

מנהל פורום לידת עכוז