טיפול בנגעים בפנים בקשת הבהרות והמלצות

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

14/12/2016 | 18:09 | מאת: ג'ודי

שלום רב, יש לי נגעים בפנים. קבלתי משחת אפודיקס לשבועיים ואח"כ משחת דרמוואט לשבועיים נוספים. הרופא המליץ להתחיל במריחה על המצח והאף כשלב התחלתי. לא קבלתי הסבר האם אוכל להראות את פני ברבים, האם יכאב לי ? מה הסיכונים ? דלקות מקומיות ? אפשר לכסות עם מייקאפ ? האם אני צריכה להשאר בבית בכל זמן הטיפול ? מה יקרה אח"כ כשהטיפול יעבור ללחיים? תודה על התשובות שלכם

הטיפול שקבלת גורם לגירוי בעור.. אנא חזרי לרופא שמייעץ לך .. להכוונה נוספת

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה