טיפול פוטותרפי לאקנה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

12/08/2015 | 01:14 | מאת: גל

אני סובל כבר שנים ארוכות מאקנה חמורה, ראיתי באינטרנט על אפשרות של טיפול בלייזר אור אדום ואור כחול. רציתי לדעת אם באמת טיפול שכזה יכול לעזור לאקנה? וכמה טיפול כזה אמור לעלות?

2 הטיפולים לא רעים , אבל ההשפעה זמנית ונקודתית... ממליץ לשקול רואקוטן שבו הסיכוי לריפוי מוחלט מגיע לכ 85%+ מוזמן/ת לייעוץ 0556678906

12/08/2015 | 11:27 | מאת: גל

התלבטתי האם לקחת ראקוטן אך שמעתי שזה מזיק לכבד (שאצלי גם ככה בעייתי), כמו כן במידה ואני אעשה טיפולים באור כחול או לייזר האם לאחר מכן יהיה בעייתי לקחת ראקוטן?

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה