כיצד לטפל בזקן ונשירה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

03/05/2024 | 13:31 | מאת: אדם

שלום ד"ר, אז אני בן 23 ויש לי בעיה, הזקן שגודל לי הוא תמיד נורא קשה וגם מגרד. אני יודע שהתשובה לגלח היא טובה, אבל מסיבות דתיות יש תקופות שאי אפשר להתגלח. ולכן רציתי לשאול כיצד מומלץ לטפל בו? אני מדבר על זיפים יחסית קצרים (אני מתגלח באופן רגיל פעם בשבוע). בנוסף, רציתי לשאול איך יודעים שמתחיל נשירה? האם זה שנהיה טיפה מפרצים זה מעיד על נשירה? כאילו בגיל 23 בערך טיפה השתנה מבנה השיער ומאז נראה אותו דבר (טיפה מפרצים בצדדים). ואיך מטפלים במידה ויש, האם רוטס זה טוב? אודה לעזרתך.

ממה שכתבת אין לי אפשרות לדעת עם אתה חולה או בריא או שזו גנטיקה פנה לרופא עור לבדיקה

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה