עור רגיש, איזה דאודורנט יתאים?

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

29/04/2024 | 10:00 | מאת: מיכל

שלום, לפני כשנה השתמשתי בnigth cool של speedstick נוצרה לי תגובה אליו (מגרד ואדום לפעמים, שינוי צבע העור בבית שחי) ככל הנראה בגלל האלומיניום. ניסיתי עד הזמן האחרון דאודורנטים ללא אלומיניום וללא אלכוהול ועכשיו לאט לאט התגובה חוזרת על עצמה. אם זה משנה יש לי אלרגיה למתכות שונות. יש דאודורנט מומלץ לעור רגיש? משהו אחר שניתן להשתמש בו?

29/04/2024 | 10:40 | מאת: דור

היי מיכל, סבלתי בדיוק מאותו דבר שאת מתארת - ניסיתי המון דאודורנטים, אבל הדבר היחיד שטוב לי (ואני לא מחליף אותו מעל לעשור) הוא RoC Keops (הגרסה של ה-30 מ"ל, לא זו של עור רגיש במיוחד אלא הרגילה). מוצר נהדר, גם מבטל ריח זיעה (לא ע"י חסימה של שום דבר) וגם מאוד עדין (לעור שלי לפחות, שהיה רגיש לכל דבר). ממליץ לך לנסות - אין אותו בארץ, אני מזמין מ-eBay.

תתחיל במוצר ללא מגנזיום

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה