התקרחות וטוסטרון גבוה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

04/03/2024 | 09:56 | מאת: רונן

היי, אני בן 27 ולאחרונה באופן פתאומי ומהיר התחילו לי מפרצים עם התקדמות מאוד מהירה. רופא עור שראה זאת אמרה כנראה התקרחות גברית טיפוסית. המליץ מינוקסידיל ופרופסיה. חוץ מלהסתכל הרופא לא עשה שום בדיקה על מנת לאמת שזו התקרחות גברית ולא סיבה אחרת. איך ניתן לאמת שזה אכן התקרחות גברית? עשיתי בדיקות דם ויצא לי FREE TESTOSTERONE 36.3 לפי ידיחות מדידה nmol/l כאשר הטווח התקין הוא 6.5 עד 24 יתכן ויש קשר להופעת המפרצים הפתאומית והמהירה?

מציע לפנות לאנדוקרינולוג שיבדוק אותך והממצאים במעבדה ויתן לך תשובה

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה