פרופסיה , וטסטוסטרון גבוהה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

29/02/2024 | 17:28 | מאת: אנונימי95

שלום בן 28, במשך תקופה של כמעט שנה מרחתי תכשיר טופיקלי משולב של פרופסיה במינון של 1% + מינוקסידיל . התוצאות היו מטורפות אבל החלטתי להפסיק גם בגלל ההתעסקות במריחה וגם בגלל שחשתי ירידה בחשק המיני שלא בטוח שהייתה בגלל התכשיר . כרגע לא משתמש בכלום כבר חצי שנה ובגלל רצון לחזור לשימוש הפעם בכדור 3 פעמים בשבוע , ביצעתי בדיקות דם כדי לראות מצב הורמונלי והטסטוסטרון גבוהה ברמה חריגה (39) , לפני חצי שנה הוא היה 35 , ולפני 3 שנים 31. בנוסף צרכתי תקופה ארוכה תוספים כגון : ארגינין+ציטרולין , q10 , אומגה 3 , אבץ , מגנזיום ומולטיוויטמין כי אני מתאמן בין 5 ל 6 ימים בשבוע לא אימוני כח רק ריצות בערך בין 20 דקות לחצי שעה כל יום , לא משהו מטורף. אנדוקרינולוגית אמרה לי להפסיק עם התוספים והפרופסיה ולחזור לבירור עוד חצי שנה . אני רואה הדרדרות דרסטית במצב השיער ומעוניין לחזור לקחת פרופסיה במינון נמוך גם לאחר התייעצות עם רופא עור הוא טוען שאני יכול לנסות על אף הטסטןסטרון הגבוהה, אשמח לעוד עצה לפני שאני מקבל את ההחלטה אם לקחת או לא... אסטרוגן ופרולקטין תקינים לגמרי ולא גבוהים,

03/03/2024 | 09:42 | מאת: יוסי

מתי התחלת לראות את ההבדל, האם הנשירה פסקה? אני גם משתמש 5 חודישם וחצי

מציע לפנות לרופא המטפל .. להבהרות

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה