הידראדניטיס סופרטיבה - שאלה לגבי טיפול.

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

13/02/2024 | 20:54 | מאת: ליהי

היי אני סובלת מאבצסים בכל מיני מקומות בגוף .. כל פעם משהו חדש. במקרה הטוב זה עובר תוך כמה ימים ובמקרה הפחות טוב אני צריכה התערבות כירורגית (הייתי בהריון וגיליתי שבהריון זה ממש מחמיר לי והעור שלי די בוגד בי...) יש לי מקומות שלא עבר לי גם אחרי חצי שנה וגם אחרי התערבות כירורגית. בקרוב אני רוצה להיכנס להריון שוב (לצערי ההריון האחרון נגמר בלידה שקטה) . הייתי אצל רופא עור דרך הקופת חולים (היה עומס אז הייתי אצלו פחות מ5 דק) והוא אמר לי שמה שיש לי זה הידראדניטיס סופרטיבה. הוא נתן לי איזשהו טיפול שמרני שאמור להיות טוב גם בהריון .. ביקשתי גם משהו שיהיה חזק יותר למקרה של התפרצות. עכשיו לעזרה: אין לי מושג מה אני צריכה למרוח ומתי. יש דרמקס שהבנתי שזה שטיפות יומיומיות.. בנוסף יש ג'ל שנקרא זינדקלין ועוד קרם פוסיקורט. אשמח לעזרה והכוונה לגבי השימוש במה שרשמתי. האם יש משהו שהוא רק לחירום? האם שלושתם לשימוש יומיומי? ומתי כדאי להשתמש בזה במהלך היום.. תודה מראש ורק בשורות טובות 🙏🏼

מציע לפנות לתמיכה וייעוץ למרפאה להדרדניטיס סופורטיבה באחד מבתי החולים .. עשי חיפוש. באינטרנט

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה