פצעי לחץ כואבים באיבר המין ושק האשכים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

21/01/2024 | 02:18 | מאת: יעקובי

כתוצאה מזה שהתאימו לי בגד לא נכון בניתוח בטן ששיפשף חזק את איבר המין עד כדי פצע פתוח , התעוררתי לאחר מספר שעות מהניתוח ומאז יש לי גירוי ופצע פתוח באיבר המין ושק האשכים , שם בטאקורטן ואמרו לי זה פצע לחץ , אבל נראה שכאילו חלקים מהעור נכרכו ויצאו החוצה , וגודל עור בצבע לבן כשהעור באיבר המין הוא שחום אצלי , האם זה אומר שמה שגדל וסוגר את הפצע לחץ הוא ללא עצב תחושתי כך שתהיה ירידה בתחושה ? האם לבסוף הצלקת הלבנה הזאת אמורה להתאים בצבע לעור מסביב ?

מציע לפנות לבדיקת רופא עור . התיאור אינו מאפשר הערכה קלינית .

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה