סימן אדום משפשוף מספורט בתוך המים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

06/01/2024 | 00:08 | מאת: שפשוף בפנים

לפני כמה שבועות השתפשפתי בסנטר ואני כל יום בבריכה בגלל הספורט שלי אז זה לא באמת יכל להגליד בצורה הטובה ביותר. עכשיו כבר אין גלד והעור חלק אבל נשאר לי סימן אדום אשמח ממש אשמח למשפחה כלשהיא שתוכל לגרום אולי לעור להתחדש יותר מהר שעור חדש ובריא יגדל? תודה מראש, אשמח גם לדברים שאפשר לקנות בחול כיוון שאיני בארץ רוב השנה

פנה לרופא לבדיקה .. והתאמת טיפול לבעייה שלך

08/01/2024 | 22:35 | מאת: הילה

אם אני לומדת בחול ולא מתאפשר לי לראות רופא עור בזמן הקרוב(חמישה חודשים בערך), יש איזו המלצה למשחה ללא מרשם? שאפשר להשיג גם בחול

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה