שימוש ברואקוטאן

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

03/01/2024 | 14:49 | מאת: רואקוטאן

שלום רב, רופאת עור אמרה לי לקחת רואקוטאן. שנכנסתי לקרוא באתר על אקנה כתוב כי מומלץ להימנע מלקיחה של ויטמינים בזמן הטיפול. מה הסיבה? יש סיכון אם לוקחים? בנוסף כתוב כי בניגוד לאקנה מסוג אחר, האקנה הרגילה לא מגרדת. הסיבה שאני ניגשתי לטיפול זה כי זה לא מפסיק לגרד ואני לא יכולה לסבול יותר את הגרד הזה. האם זה נכון שגרד לא מתאים לאבחנה? יכול להיות שהאבחנה שגויה? (כי עברתי כבר מעל 5 רופאי עור ואני לא יודעת מה לעשות). אודה לתשובה לפני שאתחיל את השימוש בתרופה. תודה רבה

אנא פני לרופא/רופאה מטפלת שתבדוק שוב את התאמתך לטיפול ות. לוואי נגזרות..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה