פרופסיה והתקרחות שאלתי כבר הבהרה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

25/12/2023 | 09:00 | מאת: מנדלוביץ

שלום פרופ' אשמח להבהרה נוספת. שאלתי את השאלה הזו : שלום ד״ר, איך אפשר להבחין שפרופסיה עובדת? מה הכוונה שאומרים ״ בולמת״ התקרחות? כי יש גישה שאומרת שהגנטיקה מנצחת… אפשר הסבר? אם אני רואה תוצאות בשיער , אני משתמש 3 חודשים פינסטריד ומינוקסידיל, כפי כנראה שזה לא מהפרופסיה נכון? היות וגם אני עדין חש נשירה עם זאת מראה השיער הכללי הישתנה לטובה ענית לי כך: "לאחר 6 חודשי טיפול עליך להגדיר לעצמך אם עבד או לא." איך אני אדע לאגדיר לעצמי על סמך נשירה שפסקה (כי תמיד יש נשירה טבעית) או על סמך שהאזור "התמלא" ו/או לא התרחב?

נכון, ההצלחה סובייקטיבית .. אפשר להביך אותה לאובייקטיבית עם תצליח לספור את שערות ראשך .. בהצלחה בטיפול

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה