הסבר על פינסטרייד ופרןפסיה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

23/12/2023 | 15:25 | מאת: חיים מנדלוביץ

שלום ד״ר, איך אפשר להבחין שפרופסיה עובדת? מה הכוונה שאומרים ״ בולמת״ התקרחות? כי יש גישה שאומרת שהגנטיקה מנצחת… אפשר הסבר? אם אני רואה תוצאות בשיער , אני משתמש 3 חודשים פינסטריד ומינוקסידיל, כפי כנראה שזה לא מהפרופסיה נכון? היות וגם אני עדין חש נשירה עם זאת מראה השיער הכללי הישתנה לטובה

לאחר 6 חודשי טיפול עליך להגדיר לעצמך אם עבד או לא..

24/12/2023 | 19:02 | מאת: פונה

תודה על התגובה פרופ. על מנת שאדע מה הכוונה להגדיר לעצמי זה שאני לא רואה נסיגה לאחר התקופה הזו או שאני רואה שאין נשירה ? כי בכל זאת יש נשירה טבעית תודה אשמח להסבר בנושא

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה