דלקת בבלוטות החלב והחלקה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

19/12/2023 | 02:24 | מאת: גילי

היי, בת 22 מלפני חודשיים התחילו לי כמו קשקשים בראש בכמות חריגה ממש, לא היה תור זמין לרופא עור, הייתי אצל רופא משפחה שהביא לי שמפו במרשם, ומשחה להקלת הגרד שהתפשט בפנים ובצוואר, חל שיפור מסוים אבל לא רציני, עשיתי החלקה בשבוע האחרון, והראש שלי פשוט שורף נוראא, יש לי המון אדמומיות בקרקפת, וחלק מקומות שאני לא מסוגלת אפילו להניח את הראש על כרית, כאב ממש חותך, שאלתי את הספר ואמר לי שאין בעיה לעשות החלקה במצב כמו שלי, באמת היה מותר?? ומה אפשר לעשות עכשיו?? כואב לי ממשש

לא יכול להביע דעה .. אינני יודע מה היה באיזה חומרים השתמשת .. ומה הבעיה הרפואית שלך פני לרופא עור

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה