טיפול בפצעונים בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

01/11/2023 | 15:10 | מאת: .

היי, לפני חודש התחלתי להשתמש בסבון פנים של דרמקס ובמשחה של רט אויט לפי המלצתו של רופא עור, ואני חייבת להגיד שפשוט לא רק שאין שינוי זה החמיר לי את מצב הפצעונים... לפי מה שהבנתי יש סבונים ומשחות שעובדות ככה שבהתחלה זה מוציא כל מה שהיה אמור לצאת משהו כזה ואחכ מעלים הכול אבל אני לא יודעת אם ככה המשחה והסבון האלו פועלים... בדקתי בהוראות השימוש ולא כתוב שום דבר כזה לא יודעת אם להפסיק את הטיפול או לחכות... ובתחילת הטיפול השתמשתי בסבון גם בערב ואז לאחרונה הפסקתי כי הרגשתי שזה יותר מידי מייבש אז בערב אני משתמשת בסבון פנים שיש בו גרגירים עכשיו ראיתי בעלון הצרכן שאסור לעשות פילינג לפנים בעת טיפול המשחה ואני לא יודעת אם זה נחשב פילינג, לפי מה שראיתי לא כתוב על הסבון שהוא פילינג אבל זה כן גרגירים, אז זה בסדר להשתמש בזה תוך כדי הטיפול במשחה? אשמח לתשובות תודה רבה

ממליץ לפנות לרופא עור.. לאבחן ולטפל.. לדעתי .. כל השאר מיותר

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה