נשירה וגירודים בגבות//רפואת עור

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

31/10/2023 | 21:23 | מאת: שני

שלום רב, לאחרונה אני סובלת מנשירה חזקה בגבות שמלווה גם בגירוד. אין אדמומיות או קשקשת כך שאני לא חושבת שזה סבוריאה. עשיתי טיפול בגבות לפני כן אבל לא חושבת שיש לזה שום קשר אחותי גם עשתה ואין לה משהו דומה. זה ממש מטריד אותי הכמות שערות שיוצאת אשמח לדעת מה דעתך

התיאור מתאים למחלה בשם סיבוריאה . ממליץ לאשר את האבחנה ע״י בדיקת רופא עור

02/11/2023 | 16:17 | מאת: שני

הבנתי תודה,אבדוק את זה בנוסף שמתי לב שיש מעין חור בגבה זה גם אחד מהתסמינים? ובמקרה שזה סבוריאה מה דרך הטיפול?

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה