נגעים אדומים על העור

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

28/10/2023 | 23:36 | מאת: שאלה

לאחרונה הופיעו אצלי מספר נגעים על העור כמו נקודות אדומות לא כואבות, כבר חודשיים הן אצלי, הרופא עור אמר שזה עקיצה אך אני לא מסכימה איתו, אני חוששת שמדובר בלימפומה של העור, הנגעים קטנים לא כואבים מתכסים בקשקשת מתקלפים ועדיין מתחת נשאר נקודה אדומה ששוב עם הזמן מתכסה בקשקשת זה מתקלף ומתחת שוב יש נקודה אדומה, מה לעשות??? הרופא נתן לי אפלומיצין אך זה לא עוזר. איך אני דורשת שיעשו לי ביופסיה

החלטה על ביופסיה הינה עפ״י החלטת רופא העור שבודק אותך. אם אינך שבעת רצון.. ניתן לבצע ביופסיה באופן פרטי .. אצל רופא עור או פלסטיקאי ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה