סבוריאה בהריון- שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

15/10/2023 | 21:28 | מאת: מתעניינת

שלום רב, אני בשבוע 11 להריון ויש לי מתחילתו התפרצות של סבוריאה בקרקפת. ראיתי שהייתה החמרה בעלון של סבוסל, שבעבר היה רשום שמותר בשליש השני להריון וכעת רשום כי התרופה אסורה בהריון לגמרי. איזה פיתרון אחר יכול לסייע במצב זה? סובלת מגירוד, קשקשים ונשירה משמעותית בשיער. אני חופפת עם שמפו נגד קשקשים של סבוקלאם (רשום שמותר בהריון), אך זה לא נותן מענה מספק. תודה מראש!

לא ניתן לקבל יעוץ טיפולי בפורום.. פני לרופא עור לבדיקה , אבחון, וטיפול בהתאמה

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה