ציפורן שהתפצלה אחרי הליך ציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

09/10/2023 | 12:10 | מאת: אורן

שלום רב. לפני כשנתייים ביצעתי הליל הסרה של ציפורן חודרנית בבוהן הרגל ע״י כירורג. הציפורן גדלה מפוצלת וזה מפריע לי כשאני גורב גרב או לובש מכנס כי היא נתפסת .אין לי דלקת או כאב אבל זה מפריע לי. האם ביצוע מחדש הסרת הציפורן המפוצלת יגרום למצב שהיא תצמח שוב מפוצלת ? האם יש משהו שניתן לעשות ? תודה

לא בטוח.., לא יודע

09/10/2023 | 13:04 | מאת: אורן

מכיר רופא עור שניתן להיוועץ בו? אני רוצה להוציא את הציפורן בהליך נוסף אך אם תגדל שוב כך , מה הואילו חכמים התקנתם...לא רוצה לסבול סתם

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה