עזרה בביופסיה של העור

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

22/09/2023 | 18:01 | מאת: דקל

הי פרופסור, יש לי כבר כמה שנים נקודות אדומות קטנותחלקן נראות כמו פצעים וחלקן שטוחות, על הרגליים, והידיים והכתפיים,לא מגרד,תשובת ביופסיה זקיק השערה מורחב,סביבו פיברוזיס ותסנין לימפוציטי שאינו חודר לאפידרמיס, בשכבה הבלזית ניוון וקאולרי קל. תודה רבה

פני לרופא ששלח אותך להסבר

26/09/2023 | 08:37 | מאת: דקל

אולי לא ציינתי בפנייתי הקודמת אך הרופא ששלח אותי לביופסיה הינו מתמחה שאין ליצור איתו קשר ולמרפאת העור אין כרגע תורים בחצי שנה הקרובה, אשמח לעזרתך בביופסיה והכוונה אם ניתן אפילו כללית למה זה אומר כרגע אין לי שום גורם מקצועי ליוועץ עמו, תודה רבה לך

28/09/2023 | 09:22 | מאת: שחר

אתה פשוט אפס אני קורא את בתשובות שלך פה לאנשים ואתה פשוט לא עוזר. לך לעזעזעל.

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה