ג'יאונטי קרוסטי מעל לחודשיים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

10/09/2023 | 18:41 | מאת: דניאלה

ערב טוב, הבן שלי בן 13 אובחן בםריחת ג'יאונטי קרוסטי ע"י 4 רופאי עור שונים. התמונות ברשת דומות מאוד לתפרחת שיש לו. בהתחלה מרחנו משחות סטרואידין למינהם, זה לא עזר. אחכ מרחנו סטרואידים + אנטיביוטיקה, זה לא עזר. הפריחה נמצאת בגב הרגל, אחרי שבועיים הופיעה בזרועות ואנחנו כרגע חודשיים מהמחלה. הפצעים הראשוניים נשארו כמו בצבע עור שונה ועדיין ממשיכים להופיע פצעים נוספים כך שבגדול המצב לא משתפר אפילו מחריף. לאחר תחנונים עשינו ביופסיה לאחר הפצעים שחזרה "incect bite". הפצעים לא דומים לסקביאס או פשפשי מיטה, ולאף אחד בבית אין פצעים דומים. כשבוע לאחר הופעת כמה פצעים בגב הרגל לפני חודשיים, הילד בילה לילה אחד בשטח במסגרת הצופים - מאז הוא רק בבית. כשחזרה הביופסיה העברתי אותו למיטה אחרת בבית ואת החדר שלו סגרתי לחלוטין, עבר מאז שבוע. יש לך רעיון מה זה יכול להיות? האם אבחנה כזו בביופסיה רלוונטית לג'יאונטי קרוסטי, או שהיה אמור לצאת בה תוצאה ג'יאונטי קרוסטי. אציין שראיתי מגוון רחב של רופאים, אני מחפשת רעיון מקורי כי האבחנה לא הגיונית לאור התקופה בה אין שיפור ואף החמרה של המצב.

אינני יכול לתת חוות דעת בפורום.. אנא פני לגורם המטפל לק בתל הסבר

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה