קייטנצ שחייה וכתפיים שורופות

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

26/07/2023 | 17:03 | מאת: אמא

בני, בן 8 הצטרף לקטיינת שחייה. הילד מאוד רוצה להשתתף, אני מאוד מדואגת. חזר ביום הראשון עם כתמים לבנים על הצואר. הביום השני התררחבו הכתמים והשתפים והגב שלו הפכו לצבע שחור (הוא בהיר עור) והכתפיים אודמות וכואבות. מורחים לו כל בוקר קרם הגנה 50 spf של ד"ר פיישר. קודם איך לטפל בשתי הבעיות האלו? יש תכשיר הגנה יותר טוב? וכמה זה מדאיג שהם שוהים בבריכה שעתיים כל יום ללא הצללה ושצבע העור השתנה. האם זה מסרטן חלילה? פוגע ברקמת העור? תודה

את מתארת כתמים על רקע יובש , שיזוף אודם בחשיפה לשמש.. טיפול עיקרי: להמנע משמש ובדיקת רופא עור לאשר אבחנה

27/07/2023 | 14:07 | מאת: אמא

תודה ד"ר על התשובה מה עם הכתמים הלבנים. כל העור השתזף, נשרף ורק נקודות מסוימות בגב ובצוואר נהיו במקום שזוף לבנות.

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה