מריחת דאודורנט על הקרקפת

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

18/07/2023 | 09:42 | מאת: יוסף

האם ניתן למרוח קרם דאודורנט של ד"ר חאלבין על הקרקפת/עורף /אזור המצח ? תודה מראש

לא מוצא סיבה לשים..

20/07/2023 | 23:08 | מאת: יוסף

הסיבה שלי לשים היא מכיון שאני אדם שמזיע בצורה חריגה מאד באופן כללי, ובעיקר בעיקר באזור הראש, אני עוד לא עושה כמעט כלום ואני כבר מטפטף (מהראש בעיקר)כמויות לא סטנדרטיות בכלל, וכמובן שכמויות כאלו גוררות ריח לא נעים (בלשון המעטה) דבר שממש מהוה מטרד ואיכות חיים ירודה ובעיקר אי נעימות להמצא בחברת אנשים. אודה לך מאד אם תענה לי בענין.

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה