קמטים זמניים לאחר חשיפה לשמש

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

28/06/2023 | 20:35 | מאת: סיוון

אני נחשפת לשמש בצורה מבוקרת על מנת לספוג ויטמין די כי כך הומלץ לי ע"י רופא. שמתי לב שלאחר החשיפות לשמש, בערך ביממה שלאחר החשיפה, העור שלי עם יותר פסי קימוט שלאחר מכן נעלמים, ואז שוב חוזרים לאחר חשיפה. האם זה דבר טבעי שלאחר חשיפה העור קצת יותר רגיש וחרוט? אמנם זה משתקם מהר אך האם זה דבר שגם עור בריא לגמריי ולא פגוע מגיב ככה לשמש?

01/07/2023 | 22:14 | מאת: ל

יש ויטמין D לקניה

השינוי לא מיידי.. הנזק מהשמש מצטבר לאט בהתמדה ובלתי הפיך. ניתן לקנות ויטמין d במקום חשיפה לשמש

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה