אקזמה באצבעות כף היד

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

28/06/2023 | 10:48 | מאת: משה

שלום, התייעצתי כאן בעבר אודות אקזמה (תורשתית) כרונית בכף היד למעלה מ10 שנים, ניסיתי מגוון רב של טיפולים ומשחות ממגוון סוגים, ללא הועיל. אשמח לדעת על אופני טיפול יעילים. נ.ב. האקזמה מופיעה רק בעיקר באצבעות כף יד ימין, ובחיבור שבין האצבעות לכף היד, ובחצי כף היד, יובש (כמו קוים) וסדקים עמוקים בעור, לפעמים פיצוצים ודימום. בעבר התופעה הייתה נעלמת בקיץ, אבל בשנה זו התופעה החמירה. כתבו לי בעבר: ניתן לשקול טיפול פוטותרפיה או אפילו טיפולים ססטמיים, מציע להיוועץ עם רופא העור שלך. הבעיה שרופאי העור שהלכתי (מטעם הקופה), לא מתייחסים ברצינות, כל פעם נותנים משחה אחרת, לא רוצים לשמוע על טיפולים שהמלצתם, או מעבדת אלרגיה. מה ניתן לעשות? דבר נוסף, מה דעתכם על משחת סטקוויס (קריסאבורול)?

לא ניתן לייעץ על טיפול בפורום . פני לרופא עור שאת בדקת סומכת עליו ויש לו הרבה ותק והמלצות

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה