שאלה לגבי קונדילומה עזרה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

10/05/2023 | 09:34 | מאת: דני

שלום רב 1)רציתי להבין האם פפילומה(קודילומה) תשאר איתי לכל החיים או שזה וירוס שהגוף יכול להשמיד בסופו של דבר? מצד אחד כתוב שזה נעלם תוך 2-3 שנים ומצד שני כתוב שזה יכול להופיע אחרי הרבה שנים 2)עברתי טיפול בלייזר וחזר לי רק בנקודה אחת ובמקום אחר לא.זה אומר שהגוף שלי עדיין לא יודע להתמודד עם זה ובמקום אחר זה פשוט רדום? 3)האם זה יכול להופיע בעוד מקומות שעד היום זה לא הופיע? המון תודה

תשובה חיובית לשאלה 1 תשובה לשאלה 2 : זה תמיד יכול לחזור .. לא חובה תשובה לשאלה 3. בדר״כ וסביר שלא.

11/05/2023 | 16:24 | מאת: דני

לגבי תשובה חיובית לשאלה 1 הכוונה שלך שזה נשאר לכל החיים או שזה נעלם בסוף?

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה