קרם פנים אנטי אייגינג מתי להתחיל?

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

30/04/2023 | 20:27 | מאת: דנה בת 37

שלום פרופ' ראובני, יש לי שאלה שאשמח לדעת את תשובתה אחת ולתמיד. לגבי קרם פנים לאישה בגיל 37 עם עור פנים מעורב/שמן: עברתי להשתמש לאחרונה בקרמים הנקראים "אנטי אייגינג" כי אני חושבת שבגילי זה כבר חשוב יותר לעורי, אין לי עוד קמטים אך עורי לא חלק אלא מחוספס/מעורב/שקוף- קצת כתמי שמש וקומודונים. זקוקה לטיפולי פנים כל כמה חודשים. יצא לי לשמוע כמה פעמים שדווקא השימוש בקרם אנטי אייגינג בגילי פחות טוב כי בגילאי 60+ הם כבר לא יעבדו עלי (על העור. קמטים וכו,). האם זה נכון? האם עלי לעבור לקרמים קלילים יותר ולא אנטי אייגינג שהם פחות נחשבים? תודה רבה

לא ניתן לתת תשובה לשאלתך: א. לא ברור מה המוצרים ומי משווק אותם ומה ידוע עליהם לאורך זמן אהל כעיקרון, אם מדובר בתכשירים שנרשמו ע״י רופא מאוד מומלץ ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה