טיפול 20 מ"ג בראקוטן

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

30/04/2023 | 08:52 | מאת: הדס

הי, הבן שלי בן 18 וחודשיים. יש לו פצעי אקנה די עמוקים, הוא התחיל בטיפול ראקוטן 20 מ"ג ל 5 חודשים, שוקל כ53 ק" ג. לוקח מזה שבועיים וכרגע יש החמרה, מתי צפוי להיות שיפור? יש לו על האף פצע עמוק מזה כחודשיים, הרופא הזריק לו סטרואידים ישירות לפצע, אין כמעט שיפור, האם יעזור לזה הטיפול? תודה

ההתאמה בין המינון למשקל תלויה גם בתגובה של העור… ההתאמה צריכה להתבצע על ידי רופא העור…

30/04/2023 | 09:09 | מאת: הדס

זה מה שהרופא התאים, השאלה שלי, מתי צפוי להיות שיפור? והאם אתה מכיר טיפול בהזרקת סטרואיד ישירות לפצע?

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה