הרפס מנשיקה בראש לתינוק

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

08/04/2023 | 19:12 | מאת: דנה

אמי נישקה את בני, בן שנה וחודשיים, בראשו. אין לו הרבה שיער אז זה די על הקרקפת. נשיקה קטנה אבל בכל זאת... יש לה הרפס פעיל שהחל היום או אתמול בלילה. קראתי שיש דבר כזה הרפס עורי. מבינה שיש סיכוי שהוא נדבק ולא מפסיקה לבכות מלחץ. שמרו מרחק כל היום וכשהלכה הביתה שכחה ונישקה אותו קלות על ראשו. האם במקרה כזה ההרפס יופיע בראש או שיתחיל במחלת חום ופצעים בפה? תודה

לא ניתן לשלול הדבקה .. מאידך לא חושב שזה מסכן את התינוק . אפשר לטפל אם תהיה בעיה

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה