שיער דליל לא יודע אם מקריח

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

14/01/2023 | 09:56 | מאת: יאיר

היי יש לי שיער דליל אני משתמש כבר חודש ב מינוקסי 5%, בינתיים ללא שיפור. הלכתי לרופא עור על מנת לקבל כדורי פינסטריד לעצירת התקרחות( למרות שאני לא רואה נשירה מסיבית של שיער) בכדי למנוע תרופה למכה, לא יכול לראות את עצמי מקריח. קיבלתי מהרופא עור פינסטריד במינון 5מ"ג, מקריאה זריזה באינטרנט ראיתי שרב אלו שמקבלים את התרופה, מקבלים אותה במינון של 1מ"ג ולא 5. יש לי 2 שאלוץ/ 1) האם ליטול אותה בכל אופן במינון 5 מ"ג או לחזור לרופא על מנת שיבחן מחדש? יש מצב שהוא טעה? 2) חשבתי לחתוך את הכדור לרבעים ואז כל כדור 1.25מ"ג במקום ה - 1מ"ג, מה אתה חושב על הרעיון?

14/01/2023 | 10:03 | מאת: יאיר

לא רשמתי, אני בן 28 - בריא בד"כ.

אינני מתערב במינון או טיפול של רופא אחר .. להבהרות פנה לרופא שיעץ לך

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה