גרד חמור בצביעת שיער

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

02/01/2023 | 23:10 | מאת: גל

שלום, זה שנים רבות שאני צובעת את השיער באותו הצבע (לאחר שניסיתי בעבר סוגים שונים שגרמו לגרד ועקצוצים) ולכן הגעתי לצבע הזה שהוא ללא אמוניה. לפני כשנה הם עשו שינוי ומאז גם בצבע הזה הופיעו מעט עקצוצים בזמן הצביעה, אך לא מעבר. לפני יומיים שוב צבעתי את השיער והפעם זה היה שונה. מיד הקרקפת החלה לגרד בצורה חריגה וזה לא הפסיק. זה היה ממש בלתי נסבל וגם לאחר ששטפתי זה המשיך. באותו הלילה גם לא הצלחתי לישון מרב שזה לא הפסיק לגרד. אני יומיים אחרי ועדיין מדי פעם יש את התחושה של הגרד, אבל זה כבר לא נורא. הבעייה שהשיער שלי מלבין מהר ואני צובעת כל שבועיים. מאחר וכבר ניסיתי כל צבע אחר אין לי ממש חלופה ואני לא יודעת מה לעשות. ברור שאמשיך לצבוע, אבל אשמח לדעת אם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי למנוע או להקל את התחושה כדי שזה לא יקרה שוב כמו בפעם האחרונה. תודה

ממליץ לבקש מרופא מטפל בדיקת מטלית שבודקת רגישות לצבעי שיער וקוסמטיקה

28/03/2024 | 17:18 | מאת: קובי

צבעתי את השער שלשום ועכשיו כל הראש שלי מלאה שלפוחיות ואדמומיות זה מגרד מאוד וכל הראש שלי נוזל מהשלפוחיות אני לא יודע מה לעשות

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה