קלואיד באף כתוצאה מפירסינג

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

21/10/2022 | 01:39 | מאת: שיר

שלום ד"ר, יש לי עגיל ספטום באף מעל 15 שנה שככל הנראה יצר בלוטה פנימית באזור הקולומלה וגם הביא לצניחה שלה. אני חושדת שמדובר בקלואיד היות והוא יכול לעקצץ מדי פעם ואפשר להרגיש בליטה כשממששים את הקולומלה והמחיצה. האם יש פתרון? אני מבינה שאחרי ניתוח המצב יכול לחזור לקדמותו.. האם זריקות סטרואידים יכולות להועיל? או שגם הן יכולות ליצור עיוות באף? תודה מראש

גם זריקות וגם ניתוח הם אןפציה טיפולית . יעוץ נוסף אצל פלסטיקאי

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה