אלופצייה אראטה חוזרת

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

05/05/2022 | 23:39 | מאת: עדי

פרופסור שלום בדיוק לפני שנה התגלו שלושה מוקדים של קרחות אבחנה אלופצייה אראטה. השתמשתי בכל מיני משחות ולבסוף דרמובט תמיסה עזר והחלה צמיחה לאחר חודש טיפול פעמיים ביום. לצערי לפני שחושה שבועות גיליתי שבשני מקומות שוב קרה לי( המקום השלישי רגיל ) האם לדעתך לחזור על אותו טיפול? האם מוכרת לך החזרה הזו וזה אופייני? תודה רבה וחג שמח

מדובר במחלה אוטו אימונית שבחלק לא קטן של החולים חוזרת וכן, ניתן לחזור על הטיפול

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה