קילופים בקצות האצבעות

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

11/12/2021 | 19:28 | מאת: מיכל

לפני שנתיים התחילו לי קילופים בקמות האצבעות בידיים, הלכתי לכמה רופאי עור, נתנו לי משחות עם ובלי סטרואידים, עשיתי בדיקות דם והכל תקין, הידיים לא מגיבות לטיפולים. התחושה היא של כוויה שמחלימה בקצות האצבעות. זה מתחיל בעיגולים קטנים של קילוף ותוך כמה דקות מתפשט לעיגולים גדולים, כל כמה ימים זה קורה שוב ושוב. אני מיואשת, לא יודעת למי לפנות ואם תהיה לזה סיכוי לריפוי, בבקשה אשמח להכוונה.

לא להתייאש. יתכן ואת צריכה ביופסיה לאבחון .. פני לעוד רופא עור ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה