הסרת נקודות חן בפנים בלייזר

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

22/04/2021 | 19:22 | מאת: דן

שלום רב :) יש לי כמה נקודות חן בפנים שהייתי רוצה להסיר בלייזר מטעמים אסתטיים, אני יודע שהן תקינות כי אני מקפיד לבדוק פעם ב אצל רופא עור וגם לא ראיתי שינוי, פעם אחרונה בדקתי לפני כמה חודשים והוא אמר שהן תקינות, אני ממש רוצה להסיר אותן אבל אני חושש מדי, שחס וחלילה אם הסרתי נקודה שבטעות היא לא שפירה ואז כבר הסירו אותה, אז זה מסוכן.. 1. יש מצב שבבדיקה אצל הרופא הוא יראה שהנקודה לא מסוכנת אבל אולי היא ממש בתחילת התהליך אז לא מזהים? 2. אתה חושב שבמידה ואליט להסיר, יש טעם שאבקש שישאירו אולי נקודה ממש קטנה לייתר ביטחון? תודה רבה מראש!

הסרה של נקודות חן שאינם מלווים בקשה מפורשת של רופא עור הינם מסיבות אסטתיות בלבד. על הפתרון האסטתי יש להתייעץ עם פלסטיקאי

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה