סבוריאה אפלומיצין ודיפרסוליק תרחיץ

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

05/03/2021 | 00:12 | מאת: גלוריה

שלום, הרופא נתן לי אפלומיצין ודיפרסוליק תרחיץ מלפני חודשיים לא שמתי לב לכמה ימים צריך למרוח ולשים כי זה היה כתוב בדף של המרשם מסתבר שאני שמה משחה של אפלומיצין כבר כמעט חודשיים כמעט כל יום יחסית בקביעות ואת דיפרסוליק גם לא כל יום אבל יחסית בקביעות פעם כן פעם לא ובמשך חודשיים האם עשיתי לעצמי סוג של נזק והאם זה יכול לעשות לי משהו?

טיפול ללא סיבה יכול להשפיע על העור .. תפסיקי את הטיפול במידה והבעייה חלפה.. או פני לרופא ולשנות טיפול

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה