תוצאות בפרופסיה לאחר חודשיים וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

01/03/2021 | 19:24 | מאת: נחמן

היי שלום! התחלתי ליטול פרופסיה אני על זה חודשיים וחצי וכרגע אני רואה התעבות וצפיפות וגם אנשים אומרים לי את זה ומכיוון שאמרו לי שהפרופסיה מועילה רק לאחר חצי שנה אני לא בטוח שמה שיש לי זה נשירה גנטי אשמח לדעת האם יכול להיות לאחר חודשיים וחצי התעבות וצפיפות בשיער בזמן כל כך קצר? 2) אני בן 19.3 האם הפרופסיה יכולה לפגום לי בפוריות וא'כ האם יש תחליף שלא דורש מאמץ בשיער

אכן צריך לפחות 6 חודשים להעריך תותאות של פרופסיה וכפי שכתבת התרופה יכולה להשפיע (נדיר )על פורייות....

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה