כדור לנשירת שיער וצמיחה מחודשת

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

27/02/2021 | 03:13 | מאת: ענת

שלום נתקלתי בפרסומי הכדור הזה לנשירה ולצמיחה מחודשת. נמסר שמדובר בתכשיר ע"ב מרכיבים טבעיים..אשמח לחווד בעניין המרכיבים, האם יש משהו שעלול לגרום לנזק בשימוש יומיומי לטווח ארוך בכדור זה ? (כדור ליום ולא בסמוך למוצרי חלב). כמו כן מדברי לקוחות שהשתמשו, כשהפסיקו חוו נשירה ולכן חזרו לקחת. האם יש משהו שצריכה לבדוק לפני תחילת נטילת הכדור? האם אכן המרכיבים הללו תורמים להצמחת שיער והפסקת הנשירה? ...ובכלל, מדוע כשמפסיקים שימוש יש נשירה? האם אתה ממליץ על הכדור?

27/02/2021 | 03:16 | מאת: ענת

מצב את תוית הכדור

אין לי דיעה על מוצר שאין עלין מידע רפואי מבוקר.. ממליץ להזהר משרלטנים שמוכרים חלומות בלי לבדוק..

28/02/2021 | 09:38 | מאת: ענת

תודה על המענה. אבל מאחר שמדובר בתוספים האם יש מידע רפואי? מבדיקה מול המרכיבים של רוטס...אני רואה שהמרכיבים כולם אותו דבר...ברוטס יש יותר אפילו...איך אני בודקת מידע רפואי? לגבי לקוחות, אני רואה ממש הרבה הודעות אשר היה ממש שיפור בשיער ובצמיחה והפסקת נשירה. השאלה - האם מבחינת מרכיבים המצוינים בעלון, עלול להיגרם נזק בשימוש ארוך טווח? כיצד בודקים דבר כזה?

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה