מזתורפיה רפואית לפנים+חומצה היאלורונית

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

24/02/2021 | 18:00 | מאת: לילך

שלום רב, רציתי לדעת האם בזמן שעדיין יש הופעת פצעים(לא מרובה מדי..) ניתן לבצע טיפול מזתורפיה רפואית אצל קוסמטיקאית.. והאם זה אכן מונע הופעת פצעים חדשים? בנוסף, האם לטיפול זה יש השפעה על חומצה היאלורונית שהוזרקה באיזור עצמות הלחיים? כלומר, זה ממיס את החומצה או פגוע בנראות של ההזרקה? (בהנחה שעברו שבועיים הלבד מיום ההזרקה) והאם זה תקין בכלל לבצע באותו היום טיפול מזתורפיה והזרקה של חומצה היאלורונית לפנים(כך נקבע לי בקליניקה..) תודה רבה מראש!

אין מניעה לבצע באותו היום טיפול מזתורפיה והזרקה של חומצה היאלורונית לפנים ובתנאי שזב יעשה ע"י רופא שעבר הכשרה .. אין מונח כזה מזתורפיה רפואית . מזוטרפיה זו פעולה שצריכה להעשות רק ע"י רופא ואיננה פוגעת בחומצה היאלורונית שהוזרקה .. וגם איננ מונעת פצעי בגרות ..

28/02/2021 | 11:04 | מאת: לילך

תודה על המענה! ורציתי לדעת בנוסף, האם ניתן לבצע מזתורפיה כל עוד יש מעט פצעים בפנים?

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה