שמתי כנראה יותר מידי שמן על העור

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

22/02/2021 | 21:23 | מאת: שיר

היי דוקטור אני שמתי כנראה המון שמן ורדים על הפנים מישהו אמר לי שזה מעלים אקנה יש שינוי אבל כנראה ששמתי יותר מידי על הפנים והשארתי אותו הרבה שעות והפנים אדמומיות וטיפה שורפות יש שיפור באקנה אני שמה אותו עם הקרם לחןת שלי יכול להיות שנגרם נזק לעור? הבנתי שבגלל שהקרם שלי מכיל ויטמין סי וגם השמן אולי זה מרעיל

22/02/2021 | 21:30 | מאת: שיר

הקרם שלי מכיל ויטמין סי שאני שמה ואני גם לוקחת ויטמין סי בשתייה אני מפחדת שאני משתמשת יותר מידי וזה יכול לגרום להרעלה יותר מידי ויטמין סי וגם שמה הרבה שמן ורדים על הפנים

לא יודע לייעץ לגביי מינונים שגורמים להרעלה של וימין C..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה